HTML

Pantopon

Csak az egyikünk pap. De nem mondom meg melyikünk, mert akkor bombát dobtok rá.

Linkblog

Címkék

a (1) adrian (1) ady (1) akt (1) andrás (1) andrea (1) angyalok (1) balázs (3) brenner (1) bűntudat (1) busztanfolyam (2) buzi (1) claudia (2) csáth (1) csifó (1) dal via dal (1) dénes (1) dorina (1) dósa (1) drót (1) eperjes (1) értelmetlen (1) év (1) fábry (1) fanatizmus (1) fantomja (1) fittikém (1) fogyás (1) gabriel (1) garcía (1) géza (1) groteszk (1) gyerekeknek (1) hal (1) házmester (1) hülyeség (1) humor (2) idején (1) így (1) irodalom (1) iwiw (1) jános (1) józsef (1) kampály (1) karácsony (1) karnevál (1) károly (1) klub (1) kolera (1) konta (1) konzervatív (1) közröhej (1) kritika (2) lányok (1) lea (1) liberális (1) libertinus (1) liptai (1) m2 (1) macskagyilkos (1) magány (1) márki (1) márquez (1) matyi (1) média (6) médiageci (1) médiakritika (1) médiaoktatás (1) médiatudor (1) meleg (1) melegházasság (1) mokka (1) mole (1) nagy (2) nyilatkozat (1) operaház (1) orbán (1) ornitológia (1) ornitológus (1) örökbefogadás (1) p (1) pantopon (1) paródia (1) politika (1) ponty (1) pornó (1) regény (1) rtl (2) sade (1) sándor (1) sebestyén (1) showder (1) sofőrök (1) sorozat (1) stóhl (1) sue (1) szamóca (1) száz (1) századelő (1) szdsz (1) széf (2) szép (1) szerelem (1) szex (1) színdarab (3) szulák (1) tévéztek (1) ti (1) tinisztár (1) toepler (1) topler (1) townsand (1) tv (2) tv2 (2) tv6 (1) vad (1) válasz (1) vallás (1) vélemény (4) viasat (2) vidéki (1) wire (1) zsidó (1) zsírsirály (1) Címkefelhő

Friss topikok

2008.02.13. 10:06 Comulus

Playwiw csajok

A Közröhejen a P elveivel ellentétes fikázás jelent meg. Mi szeretjük a jó kis köpködést, de nem szeretjük az álszentséget és a fölösleges erkölcs csőszködést.

Van pár nagyon kedves ember, akik létrehoztak különböző klubokat az iwiw-en. Pl. Nagymellű nők klubja, Ázsiai nők klubja, stb. No és aztán vannak mégkedvesebb lányok, akik belépnek ezekbe a klubokba, és magukról hiányos öltözetben tesznek fel képeket. Minden ilyen kedves nőt áldjon meg az Úrjézus, és tartsa meg eme jó szokásában!

Akinek nem tetszenek ezek a lányok, képeik, az ne nézegesse őket. Nekem sem ezzel telnek az üres óráim, hogy őket böngészem. Azok az idők elmúltak... De amikor néha valaki mutat egyet, vagy rábukkanok, akkor a felháborodás érzése áll tőlem legtávolabb. Oké, hogy vannak gusztustalan képek, pl. valami átoperált travi is feltett magáról félmeztelen fotókat. Na mondjuk az nem való gyerekeknek, aki szintén megláthatják.

Azonban jó néhány szép, fiatal lány mutatja meg bájait, és ezek nem gusztustalanok, nem pornográfok, sőt nagyon is kellemesek. Akinek ez szúrja a szemét, azt max. az zavarja, hogy nem vághat alájuk. Ne picsogjunk már azon, hogy kurva, meg erkölcstelen. Aggódjon érte az apja. Ez nem a mi dolgunk. Maradjunk tehát Vad Leácska példájánál, akit a közröhejen próbáltak leégetni, de nem hinném, hogy igazán összejött volna, mert minden egészséges férfinak tetszik.

Például a kimásolt levélváltás baromi szánalmas.

"Mennyi egy óra nálad kislány? - hatvan perc, te nagyonhülye!"

Csórikám most azt hiszi, hogy jól leégette a lánykát, pedig amire ő akart utalni, azt úgy kellett volna kérdezni, hogy "mennyi egy óra veled?". A "nálad"-ot a köznyelv arra használja, hogy "a te felfogásodban". Szóval Leácska nagyon is frappánsan válaszolt.

Tehát az álszentségről: ugyan hadd kérdezzem meg, ha a Playboyban két év múlva megjelennének róla akt képek, akkor azt is szánalmasnak tartaná a cikk írója? De nem is kell két év. Volt már rá példa, hogy 18 év alatti lányról jelentek meg benne képek.

Ha olyan fotók ellen tiltakoznának, amiken csöpög a geci a lányok arcáról, azt megérteném. Volt olyan is, az tényleg gáz. De ezek gusztusos képek, és egy szép 16 éves lány szerepel rajtuk. Tudjátok, Billy Idol is énekelt róluk. Édesek.

3 komment

Címkék: iwiw kritika szép angyalok akt lányok vad közröhej lea


A bejegyzés trackback címe:

https://pantopon.blog.hu/api/trackback/id/tr90337344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qu!d 2008.11.07. 14:30:30

Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem 16éves a leányzó és nem ő írogat.

A képek igazi tulaja:

www.nakedgfs.com/fhg/Nude/cutebitches1/index.php?id=1576026

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.02.26. 15:13:21

Akarta a halál beégetni öcsém. Ez egy blog. Net-napló. Saját gondolataimat írom le, ami vagy ellentétes mások véleményével, vagy nem.
Akár tetszik valakinek, akár nem, magasról leszarom, mert nem fizetésért csinálom az egészet, így nem is érdekel a hírnév.

A fenti link viszont él. Igen, tetszhet EZ a csaj, de a Vad Lea nevű regisztrált Iwiw felhasználónak nem ez az arcképe.

Minden egészséges férfinak tetszik? Ha nagyon szemét akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy egy egészséges férfinak nem a tangabugyi, meg a gömbpopsi tetszik, hanem ha tud főzni a ribanc.
Amire te gondolsz, az ez: kozrohej.blog.hu/2008/07/30/coolturha_iii

Félreértés ne essék, én is gyűjtöm a szép lányok képeit, amik ízlésesek és erotikusak. De egy kivillanó melltől hanyattvágni magunkat, az eléggé... szánalmas.

"Nem tudom mi a nagyobb gáz: nőként csak poénból elveszíteni a szüzességet; vagy férfiként a legelső lengeruhájú némbernek csapni a szelet?"

Kb ennyi. Mellesleg meg is lehet kérdezni a véleményemet, akár utólag is az egészről, és nem kéne itt sunnyogni a cikkeddel.
Írd oda bazmeg, hogy ki vagy, mi a blogod címe, és hogy mi a kifogásod. Azért van a komment opció.

Comulus 2009.02.26. 16:48:35

@sarkisarkany:
Sunnyogni? De kurvára megsértődél... :D

Te leírtad a véleményedet a blogodba, meg én is leírtam a sajátomba. Amúgy trackbacknak akartam írni, hogy lásd, csak valamiért nem az lett. Egy év távlatából már nem emlékszem miért.

És én nem mondtam, hogy egy kivillanó csöcstől hanyatt vágódom. De nem tudom neked mi az ízléses erotika. Biztos az, ha többet mutat. Na mindegy.
Szerintem az a szánalmas, ahogy erre reagáltál.

Oké, felfogtam, hogy az nem ő. Attól még jól néz ki.
Az egész okafogyottá vált, nem igaz?
süti beállítások módosítása