HTML

Pantopon

Csak az egyikünk pap. De nem mondom meg melyikünk, mert akkor bombát dobtok rá.

Linkblog

Címkék

a (1) adrian (1) ady (1) akt (1) andrás (1) andrea (1) angyalok (1) balázs (3) brenner (1) bűntudat (1) busztanfolyam (2) buzi (1) claudia (2) csáth (1) csifó (1) dal via dal (1) dénes (1) dorina (1) dósa (1) drót (1) eperjes (1) értelmetlen (1) év (1) fábry (1) fanatizmus (1) fantomja (1) fittikém (1) fogyás (1) gabriel (1) garcía (1) géza (1) groteszk (1) gyerekeknek (1) hal (1) házmester (1) hülyeség (1) humor (2) idején (1) így (1) irodalom (1) iwiw (1) jános (1) józsef (1) kampály (1) karácsony (1) karnevál (1) károly (1) klub (1) kolera (1) konta (1) konzervatív (1) közröhej (1) kritika (2) lányok (1) lea (1) liberális (1) libertinus (1) liptai (1) m2 (1) macskagyilkos (1) magány (1) márki (1) márquez (1) matyi (1) média (6) médiageci (1) médiakritika (1) médiaoktatás (1) médiatudor (1) meleg (1) melegházasság (1) mokka (1) mole (1) nagy (2) nyilatkozat (1) operaház (1) orbán (1) ornitológia (1) ornitológus (1) örökbefogadás (1) p (1) pantopon (1) paródia (1) politika (1) ponty (1) pornó (1) regény (1) rtl (2) sade (1) sándor (1) sebestyén (1) showder (1) sofőrök (1) sorozat (1) stóhl (1) sue (1) szamóca (1) száz (1) századelő (1) szdsz (1) széf (2) szép (1) szerelem (1) szex (1) színdarab (3) szulák (1) tévéztek (1) ti (1) tinisztár (1) toepler (1) topler (1) townsand (1) tv (2) tv2 (2) tv6 (1) vad (1) válasz (1) vallás (1) vélemény (4) viasat (2) vidéki (1) wire (1) zsidó (1) zsírsirály (1) Címkefelhő

Friss topikok

2008.10.01. 08:59 Comulus

Így tévéztek ti! - Ki, én? Én biztos nem.

Majomkodás, olcsó poénok, hiperfiatalostrendizsír stílusban. Aki a felsoroltakat szereti, az ne mulassza el a TV6 új műsorát. Így tévéztek ti.

A Pantopon nem tud szemethúnyni a TV6 új műsora felett. A médiafika nekünk szívügyünk, csak egészen más stílusban. Nem teljesen világos, hogy mi értelme van a kereskedelmi médiumok elbulvárosodása ellen tüntetni. A bulvárt is lehet igényesen csinálni, és ez a folyamat egyértelműen nem fog visszafordulni. Azért kéne tenni valamit, hogy a hülyéket eltűntettés a médiából. A másik meg az, hogy a riporter madár általi szájbaszarása mitől lázadás a bulvármédia ellen? Ha meg Kiszel Tünde szemöldökén nem tudnak túllépni, és mélyebb kritikát nem tudnak megfogalmazni róla, akkor kár a gőzért. Ez csak a szokásos vég nélküli, értelmetlen idiotizmus, ami nem vezet sehová. Ha valaki egyszer kimondaná végre, hogy K. Tündét azért hvják meg mindenhova mert a hülyéket jól el lehet adni, akkor már elégedettebb lennék.

A műsornak egyébként kicsit olyan Wayne világa utánérzete van. Amivel csak az a baj, hogy míg Mike Myers viccből (szerepből) volt ilyen idióta, ők tényleg azt hiszik, hogy ez így humoros. Ezek a nevek: Carlo, a zsírsirály, Fittikém. Lehet, hogy ezek egy bulin a haverokkal, amikor ezt bebaszva kitatlálták, akkor vicces volt, de ebben az esetben, ezeket a poénokat tartsák a baráti kör jótékony keretein belül, a tévében meg használjanak értelmes neveket. Oké, hogy blogolni nickkel szokás, mint látható, ezt a Pantopon sem teszi másképp, de ez a Zsírsirály baromi gagyi.

Meglepő volt és mulatságos, hogy próbáltak meg értelmet csempászni az idiotizmusba az ózon elmagyarázásával. Hát igen, meg kellett mutatni, hogy igaziból értelmesek és csak paródia amit csinálnak, valamint milyen ügyesen tudnak Wikipediáról ctrl+c, ctrl+v-vel adatot gyűjteni.

A médiakritikának nem az ismeretterjesztés a lényege, hanem rámutatni arra, hogy milyen állatságokat követnek el különböző médiumok, meg az újságíróik. De azt sem ilyen tenyérbemászó stlusban. Lehet, hogy értelmes gyerekek, viszont akkor mutassák meg, és ne ők legyenek a legbulvárosabb szar a magyar médiapiacon.

A lényeg: számomra nem világos, hogy ez a műsor mennyivel jobb azoknál, mint amiket rossz példaként bemutat. Nem azt akarom, hogy Erzsébet kori díszletben szmokingban teázgassanak, csak legyen benne fantázia - ami az első adásból nagyon hiányzott -, ne akarjanak ilyen baromi jófejkedők lenni, és '90-es években vicces "bemutassa" és társai szócsökevényeket felejtsék el.

Nem tudom ez a stílus hány embernek jön be, de ha igényes tévézésre vágynak, akkor talán kezdhetnék ők.

 

1 komment

Címkék: ti így médiakritika tv6 tévéztek zsírsirály fittikém


A bejegyzés trackback címe:

https://pantopon.blog.hu/api/trackback/id/tr52690248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Médiafika · http://www.bloggerevagy.blog.hu 2009.01.22. 15:54:12

Pedíg ez a legjobb műsor jelen pillanatban magyarországon...
süti beállítások módosítása