HTML

Pantopon

Csak az egyikünk pap. De nem mondom meg melyikünk, mert akkor bombát dobtok rá.

Linkblog

Címkék

a (1) adrian (1) ady (1) akt (1) andrás (1) andrea (1) angyalok (1) balázs (3) brenner (1) bűntudat (1) busztanfolyam (2) buzi (1) claudia (2) csáth (1) csifó (1) dal via dal (1) dénes (1) dorina (1) dósa (1) drót (1) eperjes (1) értelmetlen (1) év (1) fábry (1) fanatizmus (1) fantomja (1) fittikém (1) fogyás (1) gabriel (1) garcía (1) géza (1) groteszk (1) gyerekeknek (1) hal (1) házmester (1) hülyeség (1) humor (2) idején (1) így (1) irodalom (1) iwiw (1) jános (1) józsef (1) kampály (1) karácsony (1) karnevál (1) károly (1) klub (1) kolera (1) konta (1) konzervatív (1) közröhej (1) kritika (2) lányok (1) lea (1) liberális (1) libertinus (1) liptai (1) m2 (1) macskagyilkos (1) magány (1) márki (1) márquez (1) matyi (1) média (6) médiageci (1) médiakritika (1) médiaoktatás (1) médiatudor (1) meleg (1) melegházasság (1) mokka (1) mole (1) nagy (2) nyilatkozat (1) operaház (1) orbán (1) ornitológia (1) ornitológus (1) örökbefogadás (1) p (1) pantopon (1) paródia (1) politika (1) ponty (1) pornó (1) regény (1) rtl (2) sade (1) sándor (1) sebestyén (1) showder (1) sofőrök (1) sorozat (1) stóhl (1) sue (1) szamóca (1) száz (1) századelő (1) szdsz (1) széf (2) szép (1) szerelem (1) szex (1) színdarab (3) szulák (1) tévéztek (1) ti (1) tinisztár (1) toepler (1) topler (1) townsand (1) tv (2) tv2 (2) tv6 (1) vad (1) válasz (1) vallás (1) vélemény (4) viasat (2) vidéki (1) wire (1) zsidó (1) zsírsirály (1) Címkefelhő

Friss topikok

2007.11.27. 15:36 Comulus

Anális majális - Libertinusok kishazánkban

Nem mehetek el szó nélkül az SZDSZ új "melegáhzasság" kampánya mellett.

Az imént olvstam egy homoszexuális blogíró kolléga posztját, amiben kinyilvánította, hogy még ő is ostoba dolognak tartja az SZDSZ új akcióját, mert nálunk ennek a fejlődése még nem jutott el idáig. Eddig is ismertem értelmes melegeket, de azért örültem neki.

Aki még nem tudná mi a helyzet, az említett párt buzibárokba jár aláírást gyűjteni a melegházasságért. A ferde hajlamú fiatalok óvszert kapnak az aláírásukért cserébe. Vagy más ajándékokat. A vazelin szerintem hasznos lenne.

Az egy dolog, hogy a kampány alkotményellenes, meg hogy teljesen értelmetlen. Kishazánkban ez nem jelent problémát. A kampány nyilván nem arra irányul, hogy a gizigézák házasodhassanak, hanem hogy megmutassák milyen kurvára liberálisak is ők, és sohase is adják fel a küzdelmet a szabadságért.

Tőlem mindneki azzal kefél, akivel csak akar, amíg az én köreimet nem zavarja. Ez nemtől, kortól és minden egyébtől független. A melegek is csak emberek, igaz, hogy az emberi faj szaporításának szempontjából nem osztanak-szoroznak, de más szempontból igen. Ezt a hátrányt meg úgyis behozzák a kínaiak. (Egyébként meg evolúciós szerepe is van, gondoljunk csak a spártaiakra, meg egyéb harcos népekre.) Elég sok tudós és művész került ki közülük. És nem utolsó sorban, ki az, aki nem szeret egy jó ízeset "buzizni"? Nélkülük ezt sem lehetne.
Én azt mondom, mindenki házasodjon azzal, akivel akar. A tiltakozásnak csak akkor lenne értelme, ha ezzel csökkenne a hagyományos házasságkötések száma. De erős a gyanúm, hogy az a férfi, aki egy férfit szeretne feleségül venni, nem fog nővel házasodni akkor sem, ha a fiúját nem veheti el. Így aztán tök mindegy, csak egy csomó elégedetlen, szomorú, nyafogó buzit gyártunk magunknak. És minden tiltással csak újabb talajt adunk a melegtüntetéseknek, amik viszont tényleg gusztustalanok tudnak lenni. Bár, ha ezeket mindenki ugyanúgy leszarná mint én, akkor többet nem csinálnák, csak hát mint mondottam, szeretünk buzizni.

A gyerek örökbefogadás már más téma. Nem hiszem, hogy jó lenne egy gyereknek, ha azt látná otthon, hogy két apuci, vagy anyuci van. Nagy a valószínűség rá, hogy ezt veszi majd természetesnek. Ő ketten azt csinálnak amit akarnak, de egy gyereknek ne akarjanak ezzel életre szóló gondot okozni, esetleg személyiségtorzulást.

Persze azt mondják, hogy "melegnek lenni csodálatos!", na és? heteronak lenni is az... Amúgy erre erősen emlékeztet a "liberálisnak lenni jó" (szdsz - új generáció weboldal).
Néhány embertől eltekintve (akik csak áltatják magukat - jóbarátok) nem tudja senki, hogy melyik jobb, ugyanis nincs összehasonlítási alapjuk. Az a pár meg valószínű azért nem tudja eldönteni, mert mindegyik szar.

Ment az HBO-n régen Az egy taxi hátsóülésén című sorozat. Egy kis tenyérbemászó buzi gyerek azt mondta benne, hogy szerinte a pina undorító, olyan mint egy kifordult bél. Erre egy haverom azt mondta: "A segglyuk sokkal szebb." Ízlések és pofonok... de a józan ész lehetne konstans.

Tehát az szdsz sem a szabadságért küzd, csak látványpolitizál. Erre nagyszerűen fel tudja használni a liberális ifjakat, akik hitelesen tudják adni a szabadságharcost, mert valószínűleg ők szopják be legjobban az szdsz hazugságait.

És ha a melegek el akarnak érni valamit ebben az országban, akkor ne tüntessenek, meg ne basszák fel a hétköznapi ember idegeit, mert azzal csak ellenállást váltanak ki, és erősítik a sztereotípiákat. Magyarul: NE BUZIK LEGYETEK, HANEM EMBEREK!

ui.: Egyébként van olyan ember, akinek az szdsz-ről még nem a drogos buzik jutnak eszébe?

4 komment

Címkék: szdsz meleg liberális buzi örökbefogadás melegházasság kampály


A bejegyzés trackback címe:

https://pantopon.blog.hu/api/trackback/id/tr97244406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EatClean · http://cleaneating.blog.hu 2007.12.29. 13:04:32

teljesen egyetértek! Nem kellene ezt erőltetni, dehát nekik szükségük van arra az 1-2 %-ra akit meg tudnak győzni,h ők valójában a szabadság harcosai és nem Izrael cicskáásai...

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2008.01.19. 04:40:24

hogy mennyi gyülölet fért beléd.orvos kék menni..ezért tart itt az ország ahol..a gyülöletkeltés miatt..

Comulus 2008.01.19. 13:56:58

Na látom ezt senki sem bírja rendesen értelmezni...
Nem azért bántok embereket, mert valaminek születtek... kivéve, ha ez a gazemberség.
A "NE BUZIK LEGYETEK, HANEM EMBEREK!"-et pedig úgy értettem, hogy ne ennek mentén határozzátok meg a létezéseteket. Ismerek olyan meleget, aki nem arról híres, hogy meleg. És a heterokat sem az határozza meg, hogy a másik nemhez vonzódnak, hanem pl. hogy mi munkájuk, hobbijuk, stb. És főleg, hogy milyen emberek.
Viszont sok melegnek az a mániája, hogy ő meleg, és nagyon öntudatos, és melegnek lenni csodálatos. Lehet, hogy az, de én sem tartok heterofelvonulást, mert minek. És ezzel a melegeknek nem hinném, hogy az elfogadtatás a célja, hanem a szivózás. Ha meg tévedek, akkor elég rosszul csinálják.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.02.26. 15:38:11

"A gyerek örökbefogadás már más téma. Nem hiszem, hogy jó lenne egy gyereknek, ha azt látná otthon, hogy két apuci, vagy anyuci van. Nagy a valószínűség rá, hogy ezt veszi majd természetesnek. Ő ketten azt csinálnak amit akarnak, de egy gyereknek ne akarjanak ezzel életre szóló gondot okozni, esetleg személyiségtorzulást."

Egy buzi mondta nekem ezt, és szerintem van benne igazság:
"Lehet, eléggé gáz, hogy két apja van a szegény kölyöknek, de még mindig jobb, mint egy nevelőintézetben megrohadni"
süti beállítások módosítása