HTML

Pantopon

Csak az egyikünk pap. De nem mondom meg melyikünk, mert akkor bombát dobtok rá.

Linkblog

Címkék

a (1) adrian (1) ady (1) akt (1) andrás (1) andrea (1) angyalok (1) balázs (3) brenner (1) bűntudat (1) busztanfolyam (2) buzi (1) claudia (2) csáth (1) csifó (1) dal via dal (1) dénes (1) dorina (1) dósa (1) drót (1) eperjes (1) értelmetlen (1) év (1) fábry (1) fanatizmus (1) fantomja (1) fittikém (1) fogyás (1) gabriel (1) garcía (1) géza (1) groteszk (1) gyerekeknek (1) hal (1) házmester (1) hülyeség (1) humor (2) idején (1) így (1) irodalom (1) iwiw (1) jános (1) józsef (1) kampály (1) karácsony (1) karnevál (1) károly (1) klub (1) kolera (1) konta (1) konzervatív (1) közröhej (1) kritika (2) lányok (1) lea (1) liberális (1) libertinus (1) liptai (1) m2 (1) macskagyilkos (1) magány (1) márki (1) márquez (1) matyi (1) média (6) médiageci (1) médiakritika (1) médiaoktatás (1) médiatudor (1) meleg (1) melegházasság (1) mokka (1) mole (1) nagy (2) nyilatkozat (1) operaház (1) orbán (1) ornitológia (1) ornitológus (1) örökbefogadás (1) p (1) pantopon (1) paródia (1) politika (1) ponty (1) pornó (1) regény (1) rtl (2) sade (1) sándor (1) sebestyén (1) showder (1) sofőrök (1) sorozat (1) stóhl (1) sue (1) szamóca (1) száz (1) századelő (1) szdsz (1) széf (2) szép (1) szerelem (1) szex (1) színdarab (3) szulák (1) tévéztek (1) ti (1) tinisztár (1) toepler (1) topler (1) townsand (1) tv (2) tv2 (2) tv6 (1) vad (1) válasz (1) vallás (1) vélemény (4) viasat (2) vidéki (1) wire (1) zsidó (1) zsírsirály (1) Címkefelhő

Friss topikok

2007.11.25. 21:01 Comulus

Shitfuck! – Avagy meddig süllyedhet a magyar média?

Ezt a kérdést gyakran felteszem magamnak, aztán rájövök hogy nem kellett volna. Mert mintha a különböző médiumok erre a kérdésemre egymást vadul túllicitálva akarnák megmutatni, hogy meddig.

Úgy vettem észre, hogy a különböző kereskedelmi tv csatornák mind az emberi nem valamelyik borzasztó tulajdonságára építenek.


 

RTL Klub – Ostobaság


 

Maunika show! No, kérem műsor a hülyékről a hülyéknek, esetleg unatkozó koleszosoknak, akiknek elfogyott a füve. Nyilván előttem már más is megtette, de azért vázoljuk, hogy miről szól ez az egész.
1. Mauninak felsminkelik a mosolyt a képes felére, és az opcionális csüggedő szemöldököt.

2. Elmondja a felkomfot.

3. Bejön az első pár kisatírozott fogú hajléktalan. Panaszkodnak. Mauni letegezi a 200 éves hajléktalan matuzsálemet.

4. Bejönnek a az első hajléktalanok bepanaszolt ismerősei, és elmondják az ellenkezőjét az első történetnek, egyben panaszkodnak az előző hajléktalanokra.

5. Pofozkodás. (ha szerencsénk van)

6. Mauni biggyeszt, majd tanácsot oszt.

7. 3-6. pontok ismétlődnek.

8. Műsorba való jelentkezésre történő buzdítás, a jelentkezési feltételek olyan szintű megadásával, ami meghatározza a jelentkező pontos életkörülményeit, nevét, lakcímét, és székelési szokásait, valamint utóbbi problémás eseteit.

9. 3-6. pontok ismétlődnek.

10. Mauni általános tanácsot oszt, a csüggedő arcán távirányítással bekapcsolják a mosolygást.

11. Áppláuz! – Vége.

 

Aztán ott van a mi Balázsunk. A Balázs show, a Maunika show ifjúsági változata. Gyakorlatilag ugyanaz, csak több poénnal, és fiatalabb ostobákkal.

 

Az RTL Klub egyébként vezeti az egy csatornára jutó legtöbb magyar médiageci foglalkoztatását is.

Kapásból ez a Balázs gyerek, akiről miután felkerültek a netre azok a régi Z+-os videók, nem kivágták mint a szart, hanem megkapta a Kész Átverés show-t, hogy hivatásszerűen szarakodhasson.

De a király: Stóhl András! Hát ez a fazon… Apám… Balázs legalább képes elhitetni magáról, hogy jó arc. Ez meg csak jópofizik, meg visít. Ami igaz, az igaz: jó szinkronszínész. De egyébként egy borzasztó tenyérbemászó alak. A sors fintora, hogy ő szinkronizálta Mickey Knoxot is, a született gyilkosokból, aki kinyírja a médiagecit – sőt talán a kifejezés is ebből a filmből terjedt el.

Persze ennyivel még nem ők lennének a leggecisebbek, de a Heti Hetessel ők a befutók.

A meg nem említett geciktől elnézést kérek, hogy kihagytam őket.

 

A csatorna becsületét Fábry Sándor sem tudja sajnos megmenteni, pedig ő tényleg a magyar közélet egyik kiemelkedő alakja. Igaz nála is kicsit furcsán jön ki, amikor hülyét csinál valamelyik közszereplőből, aztán legközelebb lazán elbeszélget vele a műsorában. Mondjuk ez inkább azt jellemzi, aki ezek után odamegy. De hát… erről szól a showbiznisz!

 

 

TV2 – csöpögés

 

Szulák Andrea/Liptai Claudia show. Ennek a műsornak a házigazdája kizárólag kövér, naccsöcsű nő lehet. Miután Szulák megunta, hogy a képébe hazudnak a Titanic zenéjére, otthagyta a műsort, és helyébe az egykoron jó nő Claudia lépett.

Itt egy rövidebb műsorvázlatot rajzolok fel:

  1. Vendég bejön, mosolyog.
  2. Műsorvezető megszólal.
  3. Vendég sír.
  4. Végefőcím.

Tegye fel a kezét, aki még nem unja ezt. Vajon akik elmennek ebbe a műsorba, azok tudják, hogy szuperplánban fognak bőgni? Ugyanis mindegyik részben ez megy. Teljesen egyértelmű, hogy aki odamegy, annál eltörik a mécses. Javaslom a műsor címének megváltoztatását: Hogyan sírnak a hírességek. Félévente összehasonlító tanulmány, életkor, nem, testtömeg és vizeletürítési rendszeresség dimenzióiban.

 

A nagy fogyás. Hát mit vétett a magyar? Kövér tahókat kéne néznünk, akik szivatják egymást? Azok a drámai szenvedő arcok! Azok az izzadságfoltok! Atya ég…

Aztán a kiesés. Ezt szereti a magyar média. A kieső/lefikázott szánalmasságban fortyogó alak megszólal. Elmondja mit érez. Jaj de jó… Néha szégyellem magam miattuk, mert egy fajhoz tartozunk.

 

 

Viasat 3 – tahóság/beszariság

 

Ott vannak a rejtélyes igazságok féle műsorok, a hétvégi torz emberek, akiket igazán nem kéne mutogatni, amikor gyerekek is, meg én is láthatjuk.

Ennél a csatornánál jelenleg a Sofőrök lehet a legszarabb, ugyanis odáig sem bírtam eljutni, hogy elkezdjem nézni. Már az előzetese is olyan mély, és archetypikus undort vált ki belőlem, amit csak a Lovecraft novellaszereplők érezhettek. Három féle embertípust láttam eddig benne: tahó, buzi, kiszeltünte.

 Ennél a csatornánál azért megemlítem a pozitívumokat is:

Magnum – régi, százezerszer láttuk, de nem lehet megunni.

Jóbarátok – Kicsit frisebb mint a Magnum, de ugyanaz érvényes rá.

Simpson család – Nem régi, nem lehet megunni. De rendszertelenül játszák, ezért a Viasat 3 műsorigazgatójára rá fogom küldeni a szárnyas majmokat.

1 komment

Címkék: média tv2 rtl klub viasat balázs sebestyén fábry sándor fogyás nagy andrás showder liptai claudia andrea médiageci szulák stóhl


A bejegyzés trackback címe:

https://pantopon.blog.hu/api/trackback/id/tr54241656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EatClean · http://cleaneating.blog.hu 2007.12.29. 12:59:48

A romániából suttyó mód sugárzó tetűadót, a kúltévét elfelejtetted. Bár rájük nem is tudom mi lenne a legvelősebb tulajdonság...talán a shitfuck :)
süti beállítások módosítása